Van egy
hasznos tipped?

Egy hatékony Pilates DVD jobb, mint az edzőterem!

A GYES alatt nem volt túl sok lehetőségem edzeni. Aztán rájöttem a megoldásra: Pilates DVD-vel éppolyan hatékonyan vissza tudom szerezni régi alakomat, mintha egy edzőteremben izzadnék.

Keret Egy hatékony Pilates DVD jobb, mint az edzőterem!


A kisbabám születése után eltelt pár nagyon szép, de fárasztó hónap, amikor eszembe jutott, hogy jól esne újra egy kis mozgás. Egyetlen problémám volt: nem volt kire hagynom a picit, hiszen a nagyszülők vidéken élnek, a babysitter pedig túlságosan nagy luxus egy GYES-es anyuka életében. Pedig korábban rendszeresen sportoltam, és hozzá voltam szokva, hogy elég jó formában vagyok, így nem akartam beletörődni, hogy lóg a hasam, párnás a combom, eltűnt a derekam. Ez nem én vagyok! – mondogattam a tükörképemnek, és izgatottam kerestem a megoldást. Természetesen olyan áron nem akartam újra karcsú lenni, hogy a kisbabám bármiben is hiányt szenvedjen. Tudtam, hogy most az a legfontosabb feladatom, hogy mellette legyek. De nem hiszek abban, hogy egy nőnek félre kéne tennie saját életét azért, mert anya lett, vagyis semmi kedvem nem volt túlsúlyos, lerobbant anyukaként vegetálni kislányom első pár évében. Az otthoni Pilates gyakorlatokat egy barátnőm ajánlotta, aki szintén keresztülment ugyanezen a válságon. Nagyon örülök, hogy belevágtam! És nem csak azért, mert pár hónap után a régi képmásom nézett vissza a tükörből, hanem azért is, mert sokat javult a tartásom, és a gerincproblémáim teljesen eltűntek. Nyilván kíváncsiak vagytok arra is, hogy mely területeken hat leginkább a Pilates: megerősödik tőle a hasizom, a derék visszakapja lánykori karcsúságát, a csípő- és combtájék rugalmas, feszes lesz újra. Ráadásul ezek a változások belátható időn belül következnek be, alig 3-4 hónap alatt már nagyon látványos az eredmény!          
Tehát, ha nincs túl sok időd edzeni, vagy nem tudsz elszabadulni egy konditerembe, ne keseredj el, az otthoni tornázás is hatékony lehet. Ha be tudod iktatni a napirendedbe a rendszeres Pilatest, az már fél siker! Ha kisbabával vagy otthon, tökéletes lehet például az ebéd utáni alvás ideje: ilyenkor általában van 1-1,5 háborítatlan órád, amit nyugodtan annak szentelhetsz, hogy fitt és feszes legyél újra.

Weboldal címe: www.pilates.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI PLASZTIKA, ALAKFORMÁLÁS TIPPEK

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Uraim! Így válasszunk ékszert életünk párjának!

Legyünk őszinték: az ékszerválasztás számos férfitársunknak okoz álmatlan éjszakákat. Megúszni márpedig nem lehet, hiszen mi lehetne ragyogóbb ajándék évfordulóra, születésnapra, mint egy csodás női karkötő vagy fülbevaló. Hogy az eljegyzésről már ne is beszéljünk, a tökéletes Swarovski gyűrű megtalálása legalább olyan nehéz, mint alvás nélkül végignézni egy Forma 1-es futamot. Olvasd el blogbejegyzésünket, amiből kiderül, mire kell figyelned, ha szíved választottját nem az őrületbe, hanem karjaidba kergetnéd.

Sminktetoválás kisokos

Sminktetoválás kisokos

Sokan még mindig kétkedve tekintenek a sminktetoválásra, mondván; fájdalmas, bizonytalan a végeredmény és drága. Ezek a vélemények általában tájékozatlanságból fakadnak. Rengeteg urban legend kering elfertőződött szájról, jokeresre rajzolt szemöldökről, horrorisztikus beavatkozásokról. A valóság ezzel szemben az, hogy a szakember által végzett kozmetikai tetoválás egyszerű, megbízható és végső soron költséghatékony szépészeti eljárás.

Egyedi pólót mindenkinek!

Egyedi pólót mindenkinek!

Póló készítés – bízza a profikra! Fényképes, saját grafikás vagy akár egyedi tervezésű felsők nyomását is kérheti.  Ajándékozza meg barátait jópofa, feliratozott vagy emblémával ellátott pólókkal.

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Jobb, ma egy ernyő, mint holnap egy elázás!

Az esernyő nem csak a fejedre zúduló csapadék elleni harcban lehet segítségedre! Egy UV szűrős paraplé például tökéletes árnyékolója lehet a forró nyári délutánoknak. Te se maradj esernyő nélkül!

Két lábbal a földön

Két lábbal a földön

 Minőségi lábbelit keres? Akkor látogasson el cipő webshop oldalunkra! Kizárólag márkás cipőket forgalmazunk, nőknek és férfiaknak egyaránt. Tamaris, Mustang és Pepe Jeans márkák közül választhat.