Van egy
hasznos tipped?

Egy hatékony Pilates DVD jobb, mint az edzőterem!

A GYES alatt nem volt túl sok lehetőségem edzeni. Aztán rájöttem a megoldásra: Pilates DVD-vel éppolyan hatékonyan vissza tudom szerezni régi alakomat, mintha egy edzőteremben izzadnék.

Keret Egy hatékony Pilates DVD jobb, mint az edzőterem!


A kisbabám születése után eltelt pár nagyon szép, de fárasztó hónap, amikor eszembe jutott, hogy jól esne újra egy kis mozgás. Egyetlen problémám volt: nem volt kire hagynom a picit, hiszen a nagyszülők vidéken élnek, a babysitter pedig túlságosan nagy luxus egy GYES-es anyuka életében. Pedig korábban rendszeresen sportoltam, és hozzá voltam szokva, hogy elég jó formában vagyok, így nem akartam beletörődni, hogy lóg a hasam, párnás a combom, eltűnt a derekam. Ez nem én vagyok! – mondogattam a tükörképemnek, és izgatottam kerestem a megoldást. Természetesen olyan áron nem akartam újra karcsú lenni, hogy a kisbabám bármiben is hiányt szenvedjen. Tudtam, hogy most az a legfontosabb feladatom, hogy mellette legyek. De nem hiszek abban, hogy egy nőnek félre kéne tennie saját életét azért, mert anya lett, vagyis semmi kedvem nem volt túlsúlyos, lerobbant anyukaként vegetálni kislányom első pár évében. Az otthoni Pilates gyakorlatokat egy barátnőm ajánlotta, aki szintén keresztülment ugyanezen a válságon. Nagyon örülök, hogy belevágtam! És nem csak azért, mert pár hónap után a régi képmásom nézett vissza a tükörből, hanem azért is, mert sokat javult a tartásom, és a gerincproblémáim teljesen eltűntek. Nyilván kíváncsiak vagytok arra is, hogy mely területeken hat leginkább a Pilates: megerősödik tőle a hasizom, a derék visszakapja lánykori karcsúságát, a csípő- és combtájék rugalmas, feszes lesz újra. Ráadásul ezek a változások belátható időn belül következnek be, alig 3-4 hónap alatt már nagyon látványos az eredmény!          
Tehát, ha nincs túl sok időd edzeni, vagy nem tudsz elszabadulni egy konditerembe, ne keseredj el, az otthoni tornázás is hatékony lehet. Ha be tudod iktatni a napirendedbe a rendszeres Pilatest, az már fél siker! Ha kisbabával vagy otthon, tökéletes lehet például az ebéd utáni alvás ideje: ilyenkor általában van 1-1,5 háborítatlan órád, amit nyugodtan annak szentelhetsz, hogy fitt és feszes legyél újra.

Weboldal címe: www.pilates.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI PLASZTIKA, ALAKFORMÁLÁS TIPPEK

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

Az álomesküvő a menyasszonyi ruhánál kezdődik

A tökéletes menyasszonyi ruha megtalálásán túl, az esküvői sminkre, a kiegészítőkre és természetesen a mennyasszonyi csokor kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani.

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

Divatkövetés zölden – minőségi használtruha

A környezettudatosság ma már az élet minden területén tetten érhető, a divat világában a minőségi, a trendekhez igazodó használtruha vásárlás az átlagember legjobb eszköze a sikeres zölddé váláshoz.

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Dioptria nélküli szemüvegek nőknek és férfiaknak

Sok ember számára elengedhetetlen a szemüveg viselése. Ennek oka legtöbbször az elromlott látás, azonban a divatnak köszönhetően igény mutatkozik a különböző dioptria nélküli szemüvegekre is.

Tegyen az egészségéért naponta!

Tegyen az egészségéért naponta!

Minek járna boltról boltra természetes alapanyagú termékek után kutatva? Az egészségvédő készítményeket forgalmazó webáruházakból vehet visszér krémet, táplálékkiegészítőket és gyógyteákat is.

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

Minden, amit tudni szeretnél a fátyolmaszkokról

A koreai kozmetikumok meghódították a világot. Szakértők szerint termékeik évtizedekkel előzték meg a nyugati szépségápolást. Innovatív, hatékony, megfizethető, nem csoda hát a siker. Közülük is kiemelkedik a fátyolmaszkok népszerűsége, hiszen alapvetően forradalmasították a szépségápolást, a fürdőszobai tükör előtti pepecselést nyugodt relaxálássá változtatva. Kiváncsi vagy rá, mit érdemes tudni a fátyolmaszkokról?